مواد لازم:
روغن / 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده / 4 پیمانه
پیازخرد شده / یک عدد
کرفس / یک شاخه خرد شده
هویج خرد شده / یک پیمانه
آب مرغ / 5 پیمانه
برنج / 4/1 پیمانه
سس سویا / 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- دریک قابلمه، روغن بریزید.
2- قارچها، پیازها، کرفسها و هویجها را در آن به مدت 10- 8 دقیقه سرخ کنید.
3- برنج و سس سویا و آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
4- روی حرارت متوسط آنها را بجوشانید.
5- حرارت را کم کنید، درب آن را گذاشته، بگذارید تا یک ساعت آرام بجوشد.
6- در یک کاسه متوسط، سوپ را از صافی رد کنید و آب مرغ حاصل از صافی را به قابلمه برگردانید.
7- مواد درون صافی را در یک دستگاه همزن بریزید و آنها را به صورت پوره درآورید.
8- مواد پوره شده را به آب مرغ برگردانید.
9- نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید و آن را گرم میل کنید.
نکته:
اگر قبل از اینکه سبزیجات را به سوپ اضافه کنید، کمی آنها را با کره سرخ کنید باعث میشود نرمتر و لطیفتر شوند و طعم بهتری داشته باشند.